Er du også tilhænger af danske blomster?

Du kan allerede i dag forudbestille dine blomster og glæde dig til sæsonen for friske blomster starter den 1. april 2024.

Tirsdagsblomster fra Blakskjærgaard


Bor du i eller omkring Holstebro, Mejrup, Skave eller Vinderup, kan du allerede i dag bestille dine blomster og se frem til at modtage friske markblomster, når de første sprøde tulipaner titter frem i begyndelsen af april 2024.


Tirsdagsblomster kommer som et blandet bundt, klar til at arrangere i en eller flere vaser i dit hjem. Vi udvælger og sammensætter blomsterne med udgangspunkt i det æstetiske udtryk, men vægter også blomsternes evne til at holde længe i vasen. 


Få tirsdagsblomster for kun 200 kr. pr. bundt.

Bestil
herunder

Bestil dine miljørigtige blomster, enten ved at ringe eller send os en mail med navn og adresse på modtager, samt om du ønsker at betale med mobilepay eller bankoverførsel.

Tlf: 29709539

Giv som
gave

Du bestiller blomsterne i navnet på den heldige modtager og jeg sender dig et gavebevis til udskrift, hvis dette ønskes.

Giv en gave med omtanke og ansvarlighed, som med garanti vil glæde din kære.

Bestil som
abonnement

Hvis du drømmer om et blomsterabonnement, kan du forudbestille dine tirsdagsblomster til så mange tirsdage, som det passer dig, og på den måde skabe et abonnement, der opfylder netop dine behov.
Kontakt os

Vi håber, at du kan lide konceptet lige så meget som vi gør.
Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål.